Skip to main content

Δωρεά


Δωρεά​

Αν σας αρέσει το "Reply with Attachments" και θέλετε να στηρίξετε την ανάπτυξή του, μπορείτε να κάνετε δωρεά εδώ:


Ευχαριστούμε! Η υποστήριξή σας βοηθά στη διατήρηση της συμβατότητας με νέες εκδόσεις του Thunderbird, στη βελτίωση της προσβασιμότητας και των δοκιμών και στο να παραμένει η τεκμηρίωση ενημερωμένη.

Σημειώσεις

  • Οι σύνδεσμοι δωρεάς ανοίγουν μόνο όταν τους κάνετε κλικ· το πρόσθετο δεν πραγματοποιεί αιτήματα δικτύου στο παρασκήνιο.
  • Η επαναλαμβανόμενη υποστήριξη βοηθά στη μακροπρόθεσμη συντήρηση και τις έγκαιρες ενημερώσεις, αλλά είναι απολύτως προαιρετική.

Αν τα κουμπιά εικόνας δεν φορτωθούν, χρησιμοποιήστε αντί γι’ αυτό τους παρακάτω συνδέσμους:

Stripe​

PayPal​

Κεράστε μου έναν καφέ​


Οι δωρεές είναι προαιρετικές· δεν υπάρχει περιορισμός λειτουργιών.


Ορατότητα δωρεών (αναβολή 90 ημερών)​

Το πρόσθετο περιλαμβάνει μια λειτουργία ευκολίας για να κρύβει τις υπενθυμίσεις δωρεάς για λίγο αφού κάνετε δωρεά.

  • Πού θα το βρείτε

    • Επιλογές → ενότητα Υποστήριξη: θα δείτε ένα κουμπί «Έκανα δωρεά» και μια μικρή περιοχή με ένδειξη.
    • Το παράθυρο διαλόγου επιβεβαίωσης αποστολής εμφανίζει επίσης ένα κουμπί Δωρεά· αυτό κρύβεται αυτόματα όταν η αναβολή είναι ενεργή.
  • Πώς λειτουργεί

    • Κάνοντας κλικ στο «Έκανα δωρεά» κρύβονται τα κουμπιά δωρεάς και οι σχετικές προτροπές για 90 ημέρες.
    • Μια ένδειξη κατάστασης εμφανίζει «Κρυφό έως YYYY‑MM‑DD» (στην τοπική σας ημερομηνία). Υπάρχει επίσης ένα κουμπί «Εμφάνιση Δωρεάς ξανά» για άμεση επαναφορά της ορατότητας.
    • Μετά από 90 ημέρες, το κουμπί Δωρεά γίνεται ξανά ορατό αυτόματα.
  • Απόρρητο και αποθήκευση

    • Το πρόσθετο αποθηκεύει μία μόνο χρονική σήμανση στο τοπικό storage του Thunderbird για να θυμάται την περίοδο αναβολής. Κλειδί: donateHideUntil (χιλιοστά του δευτερολέπτου (epoch)).
    • Αυτή η ρύθμιση είναι τοπική στο προφίλ Thunderbird σας (δεν γίνεται συγχρονισμός στο cloud). Αυτή η λειτουργία δεν κάνει αιτήματα δικτύου.
  • Αντιμετώπιση προβλημάτων

    • Αν η Δωρεά εξακολουθεί να εμφανίζεται αμέσως μετά το κλικ στο «Έκανα δωρεά», περιμένετε λίγο ή ανοίξτε ξανά τη σελίδα Επιλογές· το περιβάλλον χρήστη ενημερώνεται μόλις αποθηκευτεί η ρύθμιση.
    • Για χειροκίνητη επαναφορά, κάντε κλικ στο «Εμφάνιση Δωρεάς ξανά». Μπορείτε επίσης να περιμένετε έως ότου περάσει η ημερομηνία που αναφέρεται στην ένδειξη.

Αυτή η λειτουργία υπάρχει αποκλειστικά για λόγους ευκολίας· δεν μπλοκάρει ποτέ τη λειτουργικότητα του προσθέτου και δεν συλλέγει κανένα προσωπικό δεδομένο.